שאלות נפוצות

איך מתכננים תפריט?

לאחר פגישת הכרות וארוחת טעימות, צוות באבריא ישב עם צוות המוסד, ואת התפריט יבנו ביחד בהתאם לצרכים ובהתאם ליכולת 

כיצד מגיע האוכל?

הארוחות נארזות בקופסאות טרמו-בוקס מיוחדות השומרות על החום ועל הערכים התזונתיים וכן, מונעות התפתחות בקטריות. הארוחות  מובלות על ידי מוביל מזון מורשה בלבד, על פי השעה בה נקבע מראש.

האם אתם מפקחים אחר ביצוע ההזמנה בפועל?

בהחלט כן. השירות שלנו אינו מסתיים עם קבלת ההזמנה. לפחות אחת לחודש יגיע "יועץ הסדרי הזנה" מקצועי עם התמחות במוסדות חינוך ורשויות מקומיות ויבחן את המצב, את העמידה בתנאי ההסכם, טמפרטורת המזון, האריזה וכיוצ'. כל ביקור כזה יסתיים בדו"ח מפורט לידיעה ויישום

האם יכנסו מנות חדשות לתפריט?
אנו שוקדים על הרחבת המגוון של המנות ללא הרף ותמיד פתוחים לקבל הצעות מהשטח לבדיקה. 

למה רק באזורי חלוקה מוגבלים?

"באבריא" חרתה על דגלה עמידה בסטנדרטים גבוהים של איכות, טריות, בריאות וטעם המזון שהיא מביאה לקהל לקוחותיה. לכן החלטנו, בשלב זה, על מספר אזורים בהם נוכל לעמוד בסטנדרטים אלו בזמן האספקה.

אנו בוחנים דרכים לספק את המוצרים הבריאים והטעימים שלנו גם באזורים אחרים.

כשרות?
אנו פועלים בהשגחת הרבנות הראשית פתח תקוה